Hola a tots. Avui la recepta serà un aperitiu que tan es bo calent com fred i que vaig veure en el blog de la Montse; en el seu moment em va semblar una bona idea, però no havia tingut ocasió de fer-lo i la setmana passada, que venien a dinar unes amigues de tota la vida i, precisament, era l'aniversari d'una d'elles, com que tenia pasta de full i pernil ibèric, vaig pensar de preparar-lo.
Ingredients:
1 placa de pasta de full quadrada.
pernil ibèric.
orenga.
1 ou.
Preparació:
Es tallen tires d'un dit de pasta de full i, un cop tallades, es parteixen per la meitat, es pinten amb l'ou, i s'empolvoreixen amb una mica d'orenga; a continuació es posa a sobre de cadascuna de les tires pernil de la mateixa mida que la pasta i llavors es fa com un tirabuixó i ja es pot enfornar.
El forn ha d'estar precalentat a 190 graus i quan veieu les tires una mica daurades vol dir que ja estan llestes per servir. Surten molt bones.
Bon profit!
mmmm....! Delicioses!! Estan tan bones!! M'encanten! M'han vingut ganes de menjar-ne! ^^
ResponderEliminarPetonets!
Montse, quan vulguis vens un día i les farem juntes, petonets molt sincers mua mua
ResponderEliminarUy. jo també vui venir a menjar-ne, que puc? Es que tenen que ser molt bones Lidia
ResponderEliminar