Hola amics del blog. Com que segueix fent tanta calor, encenc el foc el menys possible. Així que avui, per dinar, estic fent una amanida amb coses que tinc a la nevera, i seguidament us explico de que va, molt senzilla però saborosa.
Ingredients per a dues persones:
4 patates mitjanes.
Un grapadet de mongeta tendre rodona.
3 pastanagues.
1 ceba tendre no gaire gran.
Olives negres sense pinyol, al gust.
1 llauna petita de tonyina.
150 grs. de llagostins cuits.
sal i pebre
(En aquest moment no tinc pebrots; si en tingués, en posaria)
Preparació:
Bullim les patates amb pell, i les pastanagues pelades durant 25 minuts a partir d'aigua freda. Un cop bullides, les treiem del foc i les reservem en un plat.
Seguidament i a la mateixa aigua, hi bullim durant uns 12 minuts les mongetes tallades pel mig. Una vegada cuites les refresquem amb aigua freda per tal que no perdin el color i es mantinguin verdes. Ho reservem.
En un bol es posen les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, les pestanages també tallades, la ceba, les olives, la tonyina, les mongetes i els llagostins tallats i ho amanim amb una vinagreta d'oli d'oliva i vinagre de modena,sal i pebrre, tot ben remenat i a la nevera fins l'hora de dinar.
Bon Profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario