PER UN CONILL.
Ingredients:
1 Conill.
1 Ceba grosa (o 3 c. soperes de la que sempre tinc preparada i publicada).
1 got de vi blanc.
1 bon manat de menta fresca.
1/2 got d'aigua
Sal.
Pebre.
Preparació:
En una cassola amb oli es sofregeix el conill salpebrat, juntament amb la ceba, fins que estigui ben rosset; llavors s'hi afegeix la menta, el got de vi i se li dóna unes voltes; passats uns 5 minuts s'hi aboca el got d'aigua, es tapa i es deixa que faci una mica de xup xup. Quan ja esta tovet, s'emplata posant-li per sobre menta picada.
Bon profit!
AQUEST CONILL T'UNA PINTA IRRESISTIBLE,EL FARE AVIAT, JA ET DIRE COM A SURTIT, SORPEDRE A CASA, MARTA
ResponderEliminarHola Marta, es bo de veritat,ja veuras que t'agradara i el repatiras mes vegades.
ResponderEliminarpetons
Soc la Marta le he fet moltes vegades, i no he escrit avans perqué em vaig quedar sense ordenador, tornant al conill, mol bo i molt fi, fins sempre vaig a fer unes voltes per el teu blog
ResponderEliminar