Ingredients:
1 làmina de pasta de full.
2 pomes golden grosses.
crema. (als supers en venen, per si no la voleu fer)
1 polsim de canyella en pols.
1 ou.
2 cullarades de melmelada d'albercoc.
2 " d'aigua.
Preparació:
Primer de res posem a escalfar el forn a 180 graus i col·loquem la reixeta al nivell mig del forn. Treiem de la nevera la làmina de pasta de full i l'extenem sobre un SILPAT o la safata del forn i l'anem doblegant una mica, fent un cordonet com es veu a la foto; la punxem amb una forquilla perquè no pugi quan la posem al forn; seguidament extenem una base de crema per sobre de la pasta.
Pelem i tallem les pomes a quarts, després les fem a làmines primes i les anem posant sobre la crema, donant-li la forma que més ens agradi i els hi tirem una mica de canyella en pols pel damunt. Després pintem amb l'ou les voreres de la pasta de full perquè es dauri i la posem al forn uns 30 minuts. És millor anar-la vigilant fins que estigui daurada.
Quan ja està fora del forn, pintem el pastís amb la melmelada i una mica d'aigua, que prèviament haurem bullit, per tal de donar-li brillantor.
Bon profit!
aixó es un pecat, ja l'atacaria ara mateix, laura
ResponderEliminarDons si , es veritat esta molt bó, si les fet ja saps com surt de bó, i si no animat que no costa gens, fa 15 dies en vaig fer 2 per portar-lo a casa de uns amics i no van quedar ni les molles, ha, ha, ha,
ResponderEliminar