Hola, el plat que avui us presento no té gaires complicacions. A casa, el salmó fresc no ens agradava, però fet d'aquesta manera sí que ens agrada molt i en fem al menys un cop a la setmana. A més és un peix que va de primera pel colesterol doncs conté Omega 3.
Ingredients:
Filets de salmó.
All i julivert (com sempre, utilitzo el que tinc publicat en el bloc)
Sal
Preparació:
En una placa de fer a la planxa - si en feu molts - sinó en una paella, hi poseu un filet d'oli i quan estigui fumejant hi poseu el salmó; depenent del gruix dels filets els tindreu més o menys estona al foc, primer pel cantó de la pell i quan està torradeta els gireu i els deixeu uns 3 minuts més.
Quan estiguin fets els poseu a la safata de servir, tirant abans per sobre all i julivert cru, i ja els podeu servir acompanyant-ho d'una bona amanida i verduretes.
Bon profit!
el meu marit treien les espines
No hay comentarios:
Publicar un comentario