Hola a tots. En primer lloc us vull demanar disculpes, ja que cada dia publicava una recepta i amb aquesta història de les fotos que encara haig de solucionar, ara no ho faig. Com que per a mi és una cosa nova i em fa una mica de respecte, encara no m'hi he posat. Dimecres marxem uns dies a Berlin però prometo solucionar-ho així que tornem. Avui us presento una sopeta que per aquests dies de fred va de perles.
Ingredients per a 4 persones:
1 kg i mig de cap de rap.
200 grs. de tomàquets.
1 ceba grossa.
200 grs. de pa sec.
3 grans d'all.
15 ametlles torrades.
1 fulla de llorer.
1 branca de julivert.
1 branca de farigola.
sal.
Preparació:
Renteu molt bé el cap del rap i el poseu a bullir en una olla amb 2 litres d'aigua, juntament amb la fulla de llorer, la farigola, el julivert, dos grans d'all i un pessic de sal. Que bulli de 20 a 30 minuts, més no.
Tot seguit el coleu i guardeu el brou per una banda i el peix per l'altra, treient amb molta cura tota la carn del cap del rap i la feu a trossets petits.
Sofregiu la ceba de manera que quedi transparent i després hi poseu el tomàquet i el deixeu que quedi ben sofregit; mentre el tomàquet es va fent, peleu i piqueu les ametlles, procurant que quedin molt ben picades, les afegiu al sofregit, doneu quatre voltes i afegiu el pa llescat molt i molt prim.
Llavors ho poseu tot junt amb el brou que teniu guardat i els trossets de rap; ho deixeu bullir tot durant una mitja hora. A mitja cocció piqueu un gra d'all amb un rajolí d'oli hi ho afegiu a l'olla. S'ha de servir molt calent.
Bon Profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario