Hola, he començat a trobar solucions al tema de les fotos, de moment ja sé com fer-ho perquè no pessin tant, després anirem solucionant altres coses. Vull donar les gràcies a l'Albert de "La cuina de sempre", ja que em va donar molts consells que aniré de posant en pràctica de mica en mica. Mentrestant us vaig passant receptes sense fotos; tot té solució menys la mort. M'he posat una mica dramàtica!!! Anem per feina.
Ingredients per a 4 persones:
400 gr. d'arròs Arborio (és ideal pels risottos).
150 gr. de faves mini.
un manat d'alls tendres.
un " de cebes tendres.
butifarra negra de la que s'utilitza per fer faves.
un brik de brou de verdures.
un gotet de vi blanc sec.
parmesà: mínim 60 grs.
mantega: " 40 grs.
sal.
Preparació:
Primer posem en una olla el brou de verdures per tal de tindre'l sempre calent, i anar-lo afegint a mida que el necessitem.
En la cassola on farem el risotto fregirem, sense que es cremin, els alls i les cebes a trossets petits; un cop estiguin fregits, hi aboquem el vi, deixem que s'evapori i llavors afegim l'arròs i ho sofregim un parell o tres de minuts. Anem afegint un cullarot de brou a mida que l'arròs se'l vagi bebent i sempre sense deixar de remoure'l.
A mitja cocció de l'arròs afegim les faves i la botifarra. En total ha de coure uns 18 minuts, segons l'arròs que estem fent servir. Quan l'arròs està a punt, l'apartem del foc i l'hi afegim la mantega, remenant bé perquè s'integri del tot a l'arròs, així com el fomatge parmesà i fem la mateixa operació.
Emplatem, i si es vol, es pot posar una teula de parmesà punxant l'arròs.
Per fer la teula només cal posar en una paella una muntanyeta de formatge ratllat parmesà, es torra per les dues bandes i es deixa una estona perquè es refredi. Això es pot fer al principi i així ja es va refredant.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario