Hola. Les faves estem acostumats a menjar-les en amanides, a la catalana o bé saltejades; avui, però, les farem d'una altra manera. En la varietat està el gust. Anem, doncs, cap a la cuina!
Ingredients:
1 Kilo de calamarcets de platja.
1/2 " de pèsols.
2 pots de vidre de favetes amb oli. (confitades)
2 cebes tendres.
1 manat d'alls tendres.
1 ramet de menta.
Sal i pebre.
Preparació:
Abans de res, es netegen els calamarcets, treient els intestins i la pluma que porten; jo vaig deixar la tinta d'alguns d'ells, a fí de donar una mica més de gust. Seguidament els deixeu en un colador que s'escorrin i mentrestant poseu en una cassola amb oli les cebes i els alls tot tallat a trossets; deixeu que es facin una mica i a continuació hi afegiu els pèsols i els calamarcets amb el manat de menta i ho saltegeu uns 7 minuts, escorreu l'oli de les faves i les afegiu a la cassola; ho salpebreu tot i que faci xup xup uns 5 minuts més, i ja es poden servir.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario