Ingredients per a 4 persones:
1 pastanaga grossa.
1/2 carbassó.
1/2 pebrot intercalat (o sigui, aquell pebrot que és verd i vermell).
1/2 albergínia.
1 carxofa.
1 patata mitjana.
1 ceba mitjana.
1 porro.
1 fulla de llorer.
1 tomàquet vermell mitjà.
1 cabeça d'alls.
300 grs. de llenties pardines o les que vulgueu.
brou de pollastre o brou de verdures.
Preparació:
Talleu totes les verdures ben petites i un cop totes tallades, les saltegeu en una cassola amb un petit rajolí d'oli (no gaire, per evitar que es fregeixin) afegiu sal, aboqueu les llenties i també hi poseu la fulla de llorer; seguidament les cobriu fent que el brou quedi uns 3 o 4 dits per sobre de les llenties. Hi afegiu la cabeça d'alls i ho deixeu bullir tot junt per espai d'uns 30 minuts. Amb aquest temps ja estaran a punt. De totes maneres ho comproveu.
Jo les he fet aquesta tarda per demà dinar.
Bon profit !
Quina pinta que tenen, les fare aquest cap de setmana que promet ser força fred, i les cassoletes tan gracioses, jo no en tinc, peró m'ha agradan molt, Jordi
ResponderEliminar