Hola a tots. Aquest plat és molt típic del nostre pais i es pot fer de diferents maneres, però no per això deixa de ser un plat molt nutritiu, de baix cost i no té greix.
El blog contiua amb els seus problemes de fotos; jo les tinc fetes i quan se solucioni les penjaré. Gràcies per la vostra fidelitat.
Ingredients:
1 conill tallat a trossos
3 cebes de Figueres petites.
2 tomàquets petits.
1 cabeça d'alls.
1 farcellet d'herbes.
1 gotet de "xupito" de conyac.
3 cullerots de brou vegetal o aigua.
400 grs. de bolets. Jo he posat bolets deshidratats i
rovellons sencers de pot.
sal, pebre i una mica de farina.
Per la picada:
14 ametlles.
una llesca de pa o 2 galetes.
2 grans d'all i una mica de julivert.
Preparació:
Salpebrem el conill, que ja tindrem tallat a trossos
petits, el passem per farina de blat i el fregim ben dauradet; afegim la ceba tallada petita i deixem que es vagi daurant. Quan estigui daurada hi afegim els tomàquets pelats i tallats a quadrets ben petits, el farcellet d'herbes, la cabeça d'alls i el "xupito" i ho deixem tot junt per espai d'uns 15 minuts.
Seguidament hi posem e
l brou i els bolets ja hidratats, ho deixem uns 20 o 25 minuts fins que el conill estigui tendre; llavors fem la picada i l'afegim a la cassola junt amb els rovellons i ho deixem deu minuts més al foc, i ja està llest per menjar. Si sentisiu l'oloreta que fa segur que vindrieu a dinar.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario