Ingredients:
130 grs. de sucre.
280 " farina.
225 ml. d'oli.
2 ous.
1 sobre de llevat Royal.
1 polsim de sal.
3 mandarines senceres (ben netes sota l'aixeta per tal que no tinguin
cap impuresa).
Pel glacejat:
2 mandarines.
sucre glaç.
Preparació:
Greixeu un recipient tipus Plum Cake o el que us vingui més de gust i el reserveu.
En un bol en el que us capiguen tots el ingredients hi poseu el sucre, la farina, el llevat, el polsim de sal, els ous, l'oli i les tres mandarines; seguidament amb el mini-pimer ho passeu ben passat fins que no quedi cap grumoll i llavors ja ho podeu posar en el motlle i enfornar uns 40 minuts. (Prèviament escalfeu el forn a 170º ) Passats uns 35 minuts el punxeu amb una agulla de fer mitja o una vareta de fusta, per veure si ja està llest.
Un cop fora del forn el deixeu uns minuts, que no estigui tan calent, i el poseu en una safata.
En aquest punt escorreu en un bol petit o una tasseta el suc de les dues mandarines, afegint sucre glaç i ho aneu remenant fins aconseguir un liquid homogeni; quan ho hagiu aconseguit, amb aquest liquid aneu regant el pa de pessic amb una cullera.
Queda molt fí i nosaltres i els que ho han provat a casa ens ha agradat molt. Animeu-vos.
Bon Profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario