Hola, avui vaig a dedicar aquesta recepta a una persona a qui m'estimo molt, la meva germana Esther. Ahir em va demanar que n'hi expliqués una de senzilla; així que seguidament ho faig, per a ella i per a tots vosaltres.
Ingredients per a 2 persones:
4 calamars de platja.
1 pastanaga.
1 ceba petita.
1 carbassó.
1 bossa d'espinacs petits.
Oli d'oliva.
1/2 copa de vi blanc sec.
Sal i pebre.
Preparació:
Agafem els calamars, els netejem, els treiem la pell i els salpebrem; si girem els calamars com si es tractés d'un mitjó, no caldrà posar-hi cap escuradents perquè no surti el farciment. Les potes dels calamars i les verdures, les tallem petites.
En una paella a foc bastant fort, hi tirem primer la ceba, el carbassó i la pastanaga i ho saltegem uns 10 o 12 minuts: han de quedar cruixents. Afegim les potes dels calamars i el vi blanc i ho cuinem durant uns 5 minuts més.
Quan això ja està fet, farcim el calamars amb tot el que tenim a la paella. Llavors en una placa ben calenta i amb un rajoli d'oli, hi posem els calamars farcits durant 3 minuts per cada banda i ja estaran a punt d'emplatar.
Es poden acompanyar amb espinacs bullits i passats per la paella amb uns pinyons i a sobre els calamars.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario