Ingredients per a 3 persones:
5 patates.
1 tomàquet madur.
2 ous.
4 pebrots del piquillo.
7 anxoves.
9 llagostins cuits.
1 o 2 alvocats.
oli d'oliva.
Preparació:
Bulliu les patatas fins que, punxant-les amb un estri, aquest entri bé; un cop fetes les deixeu refredar i les talleu a quadrets no gaires grossos, i les poseu en un bol.
Agafeu el tomàquet, el peleu i li treieu les llavors i també el talleu a quadrets i l'afegiu al bol.
Poseu els ous en aigua freda i amb un grapat de sal perquè no es trenquin; a partir de que comencin a bullir, esperar 10 minuts i ja estaran cuits; els refredeu i els talleu a quadrets i els poseu també dins del bol.
Els prebrots, amb una mica d'all, els passeu per la paella a foc baix perquè es confitin, i un cop freds, també els talleu, i al bol.
Agafeu 4 anxoves i les talleu a quadrets, i al bol.
Els llagostins, els talleu, i al bol.
El o els alvocats els obriu, els traieu el pinyol i els fregueu amb una llimona perquè no es tornin negres i també els talleu a quadrets, i al bol.
Ho amaniu amb una mica de sal, amb compte, doncs les anxoves ja són salades, i un bon rajolí d'oli d'oliva, i ho remeneu de baix a dalt anant amb compte perquè no s'aixafin els ingredients. Les altres tres anxoves són par guarnir el timbal. I ja ho podeu servir.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario