domingo, 2 de septiembre de 2012
PASTA DE FULL FARCIDA DE CABELL D'ÀNGEL
Hola, avui us vull explicar una manera de fer un postre que no costa gens de fer; més endavant ja en farem uns una mica més complicats.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full rodona.
1 pot de cabell d'àngel.
1 ou
Una mica de sucre.
Uns quants pinyons.
Preparació:
Posem el forn a 180 graus i que es vagi escalfant; mentrestant agafem la pasta de full i l'extenem sobre una safata de forn o SILPAT, que estigui una mica greixada perquè no s'enganxi.
Llavors posem el cabell d'àngel que cobreixi la mitat de la pasta de full i l'altra mitat la dobleguem per sobre del cabell per tal de tancar-ho; tot seguit amb les dents d'una forquilla col·locada de forma aplanada, anem marcant tota la vora de la mitja lluna a fí de sellar-la i que no s'obri i surti el cabell.
Llavors la pintem amb ou perquè es dauri i li posem uns quants pinyons per sobre i una mica de sucre i l'enfornem fins que la veiem daurada. I això és tot. Com veieu és molt fàcil.
Aquest postre també el faig farcit amb crema pastelera; ho dic per si hi algú a qui no li agrada el cabell d'àngel.
Bon profit!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario