Hola, us presento tres canapès diferents
(1)
Ingredients:
Pa de motlle tipus alemany.
150 grs. de formatge roquefort.
75 grs. de mantega tipus pomada.
2 c. soperes de julivert, cebollí i estragó (tot trinxat).
1/2 c. sopera de conyac.
Preparació:
Preparar una crema amb el formatge i la mantega. Afegir les herbes i el conyac. Barrejar-ho tot molt bé.
(2)
Ingredients:
Pa de motlle blanc.
2 c. soperes d'oli.
1 c. sopera de conyac.
1 c. postre de mostassa.
1 c. " de tàperes.
1 c. " de llimona.
3 filets d'anxova en oli.
100 grs. d'olives d'Aragó sense os.
Preparació:
Posar tots els ingredients en un bol i trinxar amb el mini-pimer.
(3)
CANAPÈS D'ENCIAM
Preparació:
Preparar una mahonesa amb el mini-pimer, amanint-la amb pebre, sal i mostassa.
Tallar l'enciam tipus juliana.
Treure la crosta d'unes llesques de pa de motlle, untar-les amb la mahonesa, cobrir-les amb l'enciam i a sobre posar-hi una rodanxa de tomàquet.
Nota: Si els canapès es preparen amb antelació, i per tal d'evitar que s'assequin, un cop col·locats a la safata, tapar-los amb un tovalló mullat en llet i ben escorregut.
Bon profit!
ESTA NOCHE TENGO UNOS AMIGOS A CENAR I ESTOY PREPARANDO LOS CANAPES DE TU BLOG, Y LUEGO EL POLLO CON EL PAN DE AJO EL PAN ESTA EN EL HORNO Y HUELE QUE ALIMENTA, ME LLAMO ROSA
ResponderEliminarHola rosa, me alegro que te hallas fijado en mi blog, y te deseo que la cena sea todo un exito,
ResponderEliminar