Hola, avui us presento una altra varietat de preparar un pollastre; queda molt vistosa i amb un bon contrast de sabors.
Ingredients:
1 pollastre.
125 ml. de suc de pinya.
100 ml. de xerès sec.
175-200 ml. de crema de llet.
1 c. de postre de maicena.
1 llauna de 1/2 kg. de pinya natural.
Sal i pebre.
Preparació:
Tallar el pollastre a quarts. Treure la pell i salpebrar.
Posar una mica d'oli en una cassola, daurar els quarts i reservar.
Retirar l'oli de la cassola, posar-hi de nou el pollastre i regar-lo amb el xères.
Deixar reduir una mica, rascant tot el fons de la cassola que hagi quedat enganxat. Quan ja hagi reduit, incorporar-hi el suc de pinya, tapar i deixar coure suaument uns 45 minuts aprox.
Passats aquests 45 minuts, retirar el pollastre, colar la salsa i posar-la de nou a la cassola. Diluir la maicena en una miqueta d'aigua i incorporar-la a la salsa. Quan comenci a bullir, afegir la crema de llet, salpebrar i posar el pollastre novament a la cassola, deixant-lo coure 5 minuts a foc suau.
Seguidament arrebossar les rodanxes de pinya amb sucre (només un costat) i cremar amb la pala o gratinar. Un cop fet, s'incorpora a la cassola.
Bon profit!
Aquest diumenge el vaig preparar per uns amics que van venir a dinar i ens va agradar molt, felicitats per aquestes receptes tan bones i que no son gens dificils. Agnes
ResponderEliminar