Hola, que us sembla avui preparar uns musclos una mica diferents. Els musclos són rics en Omega 3 i van molt bé per controlar el colesterol i fan pujar el colesterol bó. Això ho vaig llegir en una revista mèdica. Doncs aprofitem la "ganga", que són econòmics i a més van bé per la salut.
Ingredients per a 4 persones:
3 kilos de musclos.
400 grams de tomàquet per salsa.
200 " de ceba.
1 c.sopera de PERNOD.
2 grans d'all.
Julivert.
Preparació:
En una cassola posar la ceba tallada fineta. Quan comenci a enrossir, afegir els tomàquets pelats i picats i fer el sofregit. Trinxar els alls i el julivert molt petit i afegir-ho al sofregit. Incorporar els musclos i 200 ml. de l'aigua que han deixat anar, la cullarada de licor i una mica de pebre. Deixar coure de 15 a 20 minuts .
COCCIÓ DELS MUSCLOS AL VAPOR:
Netejar els musclos i posar-los en una cassola a foc fort, i tapats, de forma que no s'escapi el vapor. Passat un minut, sacsegem la cassola perquè els musclos saltin. Repetir aquest moviment durant uns minuts.
Treure del foc i deixar reposar uns minuts. Colar l'aigua i un cop colada, es torna a abocar fins a cobrir els musclos. Guardar-los aixì a la nevera.
Els musclos s'han d'obrir el mateix dia que es compren.
Els musclos al vapor, a banda de servir per la recepta indicada, també són ideals per menjar-los escorreguts, només amb un bon raig de llimona.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario