Ingredients:
1 sobre de puré de patata amb llet de 125 grs.
1/4 de l. d'aigua.
1/4 de l. de llet.
1 ou
1 c. de café, de sal.
Pebre.
Nou moscada.
1 nou de mantega.
Preparació:
Escalfar en un cassó la llet amb l'aigua, la sal, el pebre i la nou moscada; quan comença a bullir apartar del foc, incorporant-hi el puré. Barrejar bé i afegir-hi la mantega, tornant novament a barrejar; afegir-hi l'ou.
Retirar del cassó i passar-ho a un bol; reservar.
Omplir la mànega. greixar la safata, col·locar un folre de paper semi-vegetal també greixat (o bé un SILPAT - sense greixar) i anar formant les patates duquesa, posant-les seguidament al forn.
Forn: 200º
Nivell: Centre.
Temps: 25 minuts.
Broquet estrella núm. 10.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario