Hola a tots els seguidors del blog, continuem amb les receptes d'estiu.
Ingredients:
1 sobre de patates amb llet (Maggi).
500 gr. de xampinyons.
150 " de tonyina en escabetx.
30 " de mantega.
250 ml. d'oli
2 c. soperes de julivert.
3 pastanagues grans.
2 cebes mitjanes.
1 gra d'all.
1 llimona.
1 ou.
Preparació
Preparar l'allioli.
Rentar els xampinyons. Trinxar les cebes, els xampinyons i el julivert.
Fer un sofregit amb la ceba i la mantega i quan la ceba estigui toveta, afegir els xampinyons; sense deixar de remoure, pujar la foc i deixar que s'evapori el liquid; afegir el julivert, la sal, el pebre i el suc de la llimona i deixar coure un moment més.
Afegir al puré de patates la mitat de l'allioli i la tonyina desmicolada i remenar-ho bé.
Estendre el puré sobre un SILPAK o sobre un drap blanc una mica humit, com si fos una làmina, posar-hi per sobre la barreja dels xampinyons i enrotllar com per fer un braç de gitano. Cobrir el braç amb la resta de l'allioli, i tot seguit amb les pastanagues ratllades, que quedaran enganxades.
Queda molt suau i bó. S'ha de provar.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario