Hola a tots, aquest migdia he preparat per dinar, mongeta tendra i de segon bacallà, i encara que hi ha moltes persones que diuen que aquest plat és de Setmana Santa, a casa, quan era petita, la meva tieta en feia moltes vegades, i a mi em passa el mateix, quan ens ve de gust el fem. I avui era un dia d'aquests; estava que hi cantaven els àngels.
Ingredients per a 4 persones:
4 talls de bacallà ben formosos.
50 grs. de panses de Corint.
20 " de pinyons.
1 ceba mitjana. ( jo he utilitzat la que tinc en el blog : 2 cullarades s.)
1 copeta de vi blanc sec.
1 tomàquet madur grandet.
farina blanca.
oli d'oliva.
Un cop enfarinat el bacallà, l'he fregit a la fregidora (d'aquesta manera no s'obre ni es trenca). Un cop fregit, es reserva.
En una paella es posa la ceba a fregir a foc suau durant una bona estona, a fi de que es confiti; quan la ceba ja està a punt, hi afegiu el tomàquet i deixeu que també es confiti; llavors hi afegiu les panses i els pinyons i la copeta de vi, i ho deixeu reduir fins que s'evapori el vi.
Poseu-hi el bacallà uns minuts i ja el podeu servir.
Bon Profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario