Hola, de nou estic amb vosaltres i pensant el que podria publicar avui, m'he dicidit per un plat de tota la vida, però una mica renovat en la forma.
Per a 4 persones.
Ingredients:
4 ous grossos o 5 mitjans.
4 llaunes de tonyina.
Formatge ratllat.
Salsa de tomàquet
Sal.
Pebre.
Preparació:
Agafeu un ou i el bateu i obriu una llauna de tonyina (DE CADA OU I DE LA LLAUNA DE TONYINA HAN DE SORTIR 3 TRUITES).
Les truites s'han de fer en una paella petita. S'hi aboca una mica de l'ou i en el moment que comenci a quallar, s'hi afegeix una mica de tonyina i es fa la truita a la francesa.
A mida que es van fent, es col·loquen en una safata ja preparada amb el fons cobert de salsa de tomàquet, i anar-los posant com si fosin canalons, i quan estiguin totes fetes, feu una bechamel amb la que cobrireu les truites; afegiu formatge ratllat i ho gratineu al forn.
Com a recomanació, es serveixen tres truitetes per persona.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario