Per a 4 persones:
Ingrdients:
4 talls de bacallà del morro
1 ceba grossa
3 cullarades de tomàquet triturat
4 grans d'alls pelats
Oli d'oliva
400 grams de cigrons cuits
Farina
Dos ous durs
Panses
Preparació
Preparem una paella per fregir el bacallà, hi posem l'oli, i quan ja estigui calent fregirem el bacallà que haurem passat per farina. Una vegada fregit, reservem.
En una cassola posem una mica d'oli del que ens ha quedat de fregir el bacallà, enrossim els alls, els retirem de la cassola i fem el sofregit de ceba i tomàquet. Quan ja sigui cuit tirem els cigrons i deixem que cogui tot junt, ja podem posa el bacallà, els ous durs les panses i una mica de suc de coure els cigrons,i cinc minuts més fen xup xup i ja el tindrem a punt de servir Bon profit !
he anat a placa i he comprat bacalla i cigrons, i els vaig a fer com els teus, si están tan bons com semblan en la foto , estarán de mort, Maria
ResponderEliminar