Ingredients per a 4 persones:
100 gr. de trompetes de la mort
100 gr. de ceps
200 gr. de moixarnons
250 gr de botifarra (si es de
bolets, millor)
4 tomàquets madurs
1 dcl. d'oli.
100 gr. de formatge ratllat.
PREPARACIÓ:
Bulliu els macarrons en aigua i sal durant uns 12 minuts, deixant que quedin una mica durs (al dente). Després escorreu-los i reserveu-los. Hidratar els bolet en bol amb aigua calenta i reservar.
En una cassola sofregiu la ceba tallada fina. Quan s'hagi posat gairabé rossa, incorporeu-hi la botifarra i dexeiu-la fins que estigui dorada; incorporeu-hi el tomáquet picat molt fi. Deixeu que es concentri bé i afexiu-hi els bolets. Finalment, afegiu-hi 1 o 2 cullarades de l'aigua utilitzada per hidratar els bolets.
Barrejeu-ho tot bé i poseu-hi sal. Col·loqueu els macarrons en una plata, espolseu-los amb el formatge rallat i poseu-los a gratinar, i ja estaran llestos par menjar. Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario