Hola a tots, avui he pensat en unes faves, ja que estem en temporada i es adient
Per 4 persones.
Ingredients;
1Kg. de faves desgranades
250g de cansalada viada fresca
250g de botifarra negra ampla
2 cebes tendres
3 o 4 alls tendres
1 brot de menta
3 gots de vi ranci
pebre, sal
Peleu les cebes i els alls i talleu per la mitat.Seguidament, poseu un rajoli d'oli en una cassola (si pot ser, de fang) i daureu-hi la cansalada viada, tallada a trossos més aviat grans, les cebes i els alls tendres ja preparats, aboqueu les faves a la cassola , afegiu-hi el vi que cubreixi les faves, la menta i salpabreu-ho al gust, deixeu-ho coura a foc suau fins que les faves siguin tendres, 10 minuts abans de acabar la cocció afagiu-hi la fotifarra tallada a rodanxes. Les podeu servir a la mateixa cassola. Quedan molt i molt bones. Bon profit¡
No hay comentarios:
Publicar un comentario