Le recepta següent jo la faig per a 2 persones.
Ingredients:
1 conill
200 grams de rovellons o d'uns altres bolets frescos.
1 pot de favetes amb oli d'oliva.
6 dents d'all
6 branques de romaní fresc.
Sal
Pebre negre molt.
1 fulla de llorer
1 bon pessic d'herbes de la Provença
Pell d'una taronja.
Preparació:
Escalfeu el forn a 85 graus i prepareu una safata fonda on hi hagi espai pel conill i per cobrir-lo d'oli
Daureu 2 dents d'all en una paella amb una mica d'oli
Salpebreu el conill i marqueu-lo amb una mica d'oli fins que es posi ros.
Passeu-ho tot a la safata que teniu preparada i cobriu-ho tot amb oli d'oliva fred fins que ho cobreixi. Afegiu-hi el llorer, les herbes de provença, les dents d'all, la pell de taronja i les branques de romaní, però reserveu algunes fulles per aromatizar els bolets.
Ho introduïm al forn per espai de 3 hores aprox. per tal de confitar-lo.
Netejeu els rovellons de la sorra que puguin portar amb un drap humit, i talleu-los en quarts.
Deixeu escorrer les favetes en un colador
Piqueu les fulles de romaní.
Poseu una paella amb una mica d'oli de confitar el conill, i salteu els rovellons a foc viu. Quan comencin a deixar anar l'aigua, afegiu el romaní, tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc lent uns 2 minuts
Afegiu les favetes, i si voleu, hi podeu posar uns dauets de botifarra negra de la de fer faves en el confit del conill els ultims 10 minuts de cocció.
I ja estarà llest per menjar. Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario