Hola bon dia, avui farem un patís salat.
Ingredients:
2 kilos d' albergínies
1 " de cebes.
6 ous.
Pebre negre
Preparació:
El dia abans, es bullen les albergínies (també poden ser escalibades) amb pell i tot, només traient-hi les cues. Es deixen que s'escorrin tota la nit.
En una paella es posa oli, i quan està calent es fregeix la ceba que abans haurem tallat a rodanxes. La ceba ha de quedar transparent, no massa daurada, per tan la farem a foc lent.
Tallarem les albergínies a troços i els ajuntarem amb la ceba ben escorreguda d'oli. Afegim els 6 ous sencers i el pebre, i ho passem tot per la batidora. Posem un puntet de sal, no gaire perquè les albergínies ja solen ser salades (inclús es pot fer sense posar-hi sal) i omplim un motlle de plum-cake previament untat amb mantega. Es posa al forn, al bany maria durant 1 hora. Es treu del motlle i es serveix acompanyat amb salsa de tomàquet. El pastis es pot servir fred o calent, però la salsa sempre calenta. I tots a taula a gaudir-ne.
Bon profit!
Dons sembla que no es dificil, diumenge el faré
ResponderEliminarens agradan molt les alberginíes