Hola a tots.
Diumenge, de postres, vaig fer CIRERES AMB XOCOLATA. Renoi, que bones que estaven!
La primera vegada que les vaig menjar, va ser al mes de novembre, que vàrem fer un viatge a l'Argentina i Xile, i concretament en aquest païs, a la zona del Parque Natural de Torres del Paine, al restaurant de l'hotel - i és un petit homenatge que els vull fer.
Tot seguit us passo la recepta, tot i que és molt semblant a la dels maduixots amb xocolata. No em costa gens de fer-ho:
INGREDIENTS: Cireres i xocolata.
PREPARACIÓ: Un cop netes i assecades les cireres, es fon la xocolata en el micro-ones Un Minut, a la màxima potència, i l'acabem de desfer dora del micro, remenant-la bé. És qüestió de segons.
Seguidament anem enfonsant les cireres dins de la xocolata i les deixem assecar a sobre del SILPAT o d'un plat. No tarden massa estona en assecar-se, i ja les podeu emplatar i menjar. Bon profit !.
No hay comentarios:
Publicar un comentario