Hola. avui he pensat publicar aquesta recepte, que me la va ensenyar a fer la meva amiga Teresa, ella ja sabrà qui es. GRÀCIES TERESA VIL.
No hi posaré cap foto del plat perque no en ting cap, quan la tingui ja la publicaré.
CANALONS DE VERDURES
Ingredients:
1 botifarra mitjana
10 xampinyons grans
1 albergínia mitjana
1 ceba mitjana
Preparació:
Tallar els xampinyons a trossos i fregir-los. Posar-ho en un
recipient.
Tallar l'albergínia a trossos petits i fregir-la, afegir-la als
xampinyons.
Amb la ceba i el tomàquet fer un sofregit. Quan estigui fet
posar-lo també en el recipient. amb el xampinyons
i l'alberginia.
Treure la pell a la botifarra i fregirla amb una mica de mantega
perquè quedi com a carn picada. Afegir-la als altres ingredients
Passar tots els ingredients per la trituradora perquè la massa
quedi mes homogènia, pero sense passar-se, sinó quedaria
com una papilla.
Bullir la pasta dels canelons i omplir-los amb tots els ingre-
dients
Posar-hi salsa bechamel per sobre i també formatge rallat.
Gratinar i servir
Son sencillament deliciosos Bon Profit!
Que dius, deliciosos!!!!no, cullunuts, avui era el aniversari del meu marit, i venia tota la familia y alguns amics, eram 15 a taula,i saps quans canalons he fet 70 i tants, dons no ha quedat ni una engruna, tot un exit, Laura petons
ResponderEliminar