La recepta d'avui és ideal per aquests dies de festes. Pot servir perfectament com complement dels altres aperitius.
INGREDIENTS:
1 terrina de formatge d'untar.
1 terrina de pâté d'ànec.
3 cullerades soperes de melmelada de fruits del bosc o la que es prefereixi.
Necessitarem també paper film.
PREPARACIÓ:
Primerament posem el paper film estès sobre el marbre i el tallem a la mida que considerem necessària. (Uns tres pams de llarg és una bona mida).
Tot seguit passem a preparar el rotllo; és molt senzill: es tracta de fer tres capes amb els ingredients a dalt indicats.
En primer lloc el formatge que s'estendrà per sobre del paper film. La capa ha de quedar uniforme i bastant gruixuda.
Seguidament s'agafa el paté i també s'estén per sobre del formatge. Molt important aixafar una mica el pâté per tal de poder treballar-lo millor quan s'estengui per sobre del formatge.
I finalment per sobre del pâté hi estenem, també d'una manera uniforme, un parell o tres de cullerades soperes de la melmelada que s'hagi escollit.
Per finalitzar queda només anar fent un rotllo amb l'ajut del paper film, i un cop fet es tanca com si fos un caramel.
Es guarda al congelador i es treu al matí del dia que es vagi a menjar a l'hora de l'aperitiu.
Es serveix amb unes torrades tot posant una bona porció del rotllo sobre cada una d'elles.
Es molt suau i senzillament deliciós
Bon profit!