lunes, 23 de diciembre de 2013

APERITIU DE FORMATGE I PATÉ D'ANEC

Hola amics, després d'un cert temps de deixar inactiva la publicació al bloc, m'hi torno a posar amb el desig de poder donar-hi continuïtat.

La recepta d'avui és ideal per aquests dies de festes. Pot servir perfectament com complement dels altres aperitius. 


INGREDIENTS:

1 terrina de formatge d'untar.
1 terrina de pâté d'ànec.
3 cullerades soperes de melmelada de fruits del bosc o la que es prefereixi.

Necessitarem també paper film.


PREPARACIÓ:

Primerament posem el paper film estès sobre el marbre i el tallem a la mida que considerem necessària. (Uns tres pams de llarg és una bona mida).

Tot seguit passem a preparar el rotllo; és molt senzill: es tracta de fer tres capes amb els ingredients a dalt indicats.

En primer lloc el formatge que s'estendrà per sobre del paper film. La capa ha de quedar uniforme i bastant gruixuda.

Seguidament s'agafa el paté i també s'estén per sobre del formatge. Molt important aixafar una mica el pâté per tal de poder treballar-lo millor quan s'estengui per sobre del formatge.

I finalment per sobre del pâté hi estenem, també d'una manera uniforme, un parell o tres de cullerades soperes de la melmelada que s'hagi escollit.

Per finalitzar queda només anar fent un rotllo amb l'ajut del paper film, i un cop fet es tanca com si fos un caramel.

Es guarda al congelador i es treu al matí del dia que es vagi a menjar a l'hora de l'aperitiu.

Es serveix amb unes torrades tot posant una bona porció del rotllo sobre cada una d'elles.

Es molt suau i senzillament deliciós

Bon profit!

























4 comentarios:

  1. Antònia el varem fer el dia de Sant Esteve i va ser fantàstic molt i mol bo un exit assegurat no serà la primera vegada que el fem, Nuría i Marti

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola els dos, estic molt contenta de que tingues tant d'èxit , he de comentar que tothom que l'ha menjat els ha encantat. Moltes gràcies

      Eliminar
  2. Em dic Laura, tan sol puc dir que va resultà tot un descubriment, una delicía

    ResponderEliminar
  3. Hola Laura, estic molt contenta del que dius, Es veritat, el resultat es molt sua el seu sabor gràcies

    ResponderEliminar