domingo, 21 de abril de 2013

POLLASTRE AMB PEBROTS VERMELLS

Hola a tots, després d'uns dies d'inactivitat, avui m'hi torno a posar i us presento una variant de preparar el pollastre.


Ingredients:

1 pollastre.
4 pebrots vermells grossos.
   sal.
   pebre.
   oli d'oliva.

Preparació:

Primer de tot netejar i tallar el pollastre a quarts o octaus, salpebrar-lo i seguidament posar-lo en una cassola amb 3 o 4 dits d'oli, juntament amb els pebrots tallats a tires d'un dit o dit i mig d'ample.

Tapar la cassola i possar-la a foc mig fins que el pollastre estigui fet. Aproximadament la cocció pot durar sobre una hora (en funció del tamany del pollastre). L'oli amb el pebrot fa una salseta deliciosa.

Ja veureu que no per senzill deixa de ser un plat molt bo.

Bon profit!.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario