lunes, 5 de agosto de 2013

BACALLÀ ESQUEIXAT AMB MOGETES "EMPEDRAT"

Hola a tots. Amb totes aquestes calors que patim el que ve més de gust són plats freds, així que avui ens hem decidit per una esquixada una mica diferent però que, d'altra banda, sempre s'ha fet. A nosaltres ens agada molt.


INGREDIENTS (per a 4 persones):

600 grs. de bacallà per esqueixar ja desalat.
350 grs. de mongetes blanques cuites Santa Pau. (De les petites).
100 grs. d'olives negres.
    2 tomàquets vermells forts.
    1 pebrot verd.
    1/2 pebrot vermell.
    1 ceba tendra.
       Oli d'oliva.


PREPARACIÓ:

Posar les mongetes en un bol i reservar.

Picar els tomàquets, els pebrots i la ceba tot ben petit i afergir-ho a les mongetes.

Tot seguit s'hi afegeix el bacallà i les olives i un bon raig d'oli d'oliva. Es barreja tot i es deixa a la nevera fins al moment de menjar-ho.

Ja veureu que n'és de bo i refrescant.

Bon profit !









 



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario