INGREDIENTS (per que surtin unes 16 mini-hamburgueses)
600 grs. de carn de vedella (depenent del gust també es pot fer meitat de
de vedella i meitat de porc).
2 ous.
1 parell de cullerades soperes de farina de galeta.
2 o 3 cebes
.
1 pot de pebrot escalivat.
Sal i pebre.
PREPARACIÓ:
Primer anar fregint en una paella la ceba per tal que es vagi confitant.
Posar en un bol la carn picada, els ous, la farina de galeta, la sal i el pebre. Es barreja tot ben bé fins a obtenir la consistència necessària per poder fer l'hamburguesa. Si fa falta una mica més de farina de galeta, s'afegeix.
Un cop la massa ja està a punt es van preparant petites porcions de carn per fer el número d'hamburgueses indicades. Seguidament procedirem a farcir-les: a cada porció que s'ha preparat s'afegeix amb una culleradeta de café la ceba i 2 o 3 trossets de pebrot escalibat. Es dóna forma definitiva a l'hamburguesa i es van fent a la planxa o fregides, segons es vulgui.
A més de les típiques patates fregides, una idea per acompanyar les mini-hamburgueses es aprofitar la resta de la ceba confitada barrejada amb el pebrot escalivat. Resulta una mescla deliciosa.
Bon profit!
NOTA: No he posat la presentació del plat perquè no he pogut pujar la foto.
No hay comentarios:
Publicar un comentario