jueves, 1 de agosto de 2013

MINI HAMBURGUESES FARCIDES

Hola a tots. Per les hamburgueses prefereixo, en comptes de comprar-les fetes, que  sempre tenen una mica més de greix, que a la carnisseria em tallin un tros de carn que no tingui greix i que m'agradi i que la piquin. D'altra banda a l'hora de preparar-les també prefereixo fer-les més petites del que és habitual.


INGREDIENTS (per que surtin unes 16 mini-hamburgueses)

600 grs. de carn de vedella (depenent del gust també es pot fer meitat de
                                             de vedella i meitat de porc).
2 ous.
1 parell de cullerades soperes de farina de galeta.
2 o 3  cebes
.
1 pot de pebrot escalivat.
Sal i pebre.


PREPARACIÓ:

Primer anar fregint en una paella la ceba per tal que es vagi confitant.

Posar en un bol la carn picada, els ous, la farina de galeta, la sal i el pebre. Es barreja tot ben bé fins a obtenir la consistència necessària per poder fer l'hamburguesa. Si fa falta una mica més de farina de galeta, s'afegeix.

Un cop la massa ja està a punt es van preparant petites porcions de carn per fer el número d'hamburgueses indicades. Seguidament procedirem a farcir-les: a cada porció que s'ha preparat s'afegeix amb una culleradeta de café la ceba i 2 o 3 trossets de pebrot escalibat. Es dóna forma definitiva a l'hamburguesa i es van fent a la planxa o fregides, segons es vulgui.

A més de les típiques patates fregides, una idea per acompanyar les mini-hamburgueses es aprofitar la resta de la ceba confitada barrejada amb el pebrot escalivat. Resulta una mescla deliciosa.

Bon profit!

NOTA: No he posat la presentació del plat perquè no he pogut pujar la foto.     
 




 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario