jueves, 16 de enero de 2014

BACALLÀ AMB CARXOFES

Hola a tots. Encara que estic embolicada amb altres coses i no puc anar publicant receptes amb l'assiduïtat que voldria, ho intento de tant en tant. Així que avui toca i farem un bacallà amb carxofes, que és un plat deliciós.

INGREDIENTS:

Bacallà.
Cebes.
Carxofes.
Farina blanca.
1 got de vi blanc.
1 got petit d'aigua.


PREPARACIÓ:

En primer lloc tallar la ceba molt fina i la poseu en una paella amb oli i deixeu que es vagi fent poc a poc; quan veieu que la ceba s'ha tornat transparent hi afegiu les carxofes ben netes, tallades a quarts o per la meitat i passades per la farina. Tota aquesta cocció la deixeu durant uns 10 minuts i en aquest punt s'hi aboca el vi  i s'esperen uns 5 minuts més per tal que s'evapori.

Aquí vull fer el següent comentari referent al moment de posar el bacallà a la paella. Jo el vaig posar cru només enfarinat; si es vol fregir prèviament també es pot fer.

Així que en aquest moment s'hi afegeix el bacallà i el got d'aigua i es deixa coure de 10 a 15 minuts i el plat ja està llest. En el cas de posar el bacallà prèviament fregit, el temps de cocció s'ha de reduir a uns 7 o 8 minuts.

Bon profit!








No hay comentarios:

Publicar un comentario