domingo, 2 de febrero de 2014

ORADA SENSE ESPINES AMB CEBA I XAMPINYONS

Hola a tothom. Avui farem un peix que d'entrada no ens va massa per la quantitat d'espines que té
. Però gràcies a la peixatera on vaig a comprar el peix, que és un sol, i que va tenir la santa paciència de treure totes les espines, vaig decidir de fer-lo. D'altra banda també em va indicar la forma de preparar-lo.


INGREDIENTS (per a dues persones):

1 orada.
1 ceba grossa.
Xampinyons. (n'he posat uns 15)
Sal i pebre.
Una mica de farina blanca.
Oli d'oliva.


PREPARACIÓ:

En primer lloc es fregeix la ceba fins que quedi ben transparent. A part es fregeixen els xampinyons ben nets i laminats i quan estiguin fets els afegiu a la ceba; es donen un parell de voltes i es reserva. La ceba i els xampinyons s'han de salar prèviament.

L'orada partida en dues meitats i salpebrada es passa per la farina i es fregeix en una paella amb molt poc d'oli, com si fos quasi a la planxa.

Un cop feta es posa ja al plat de servir i s'afegeix per sobre la ceba i els xampinyons que teniem reservats.
El plat ja està llest però jo l'he acompanyat d'uns espàrrecs verds fets a la planxa.

Sense espines l'orada ens ha agradat molt. És un peix molt fi. Espero que el feu i també us agradi.

Bon profit!.
















No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada