domingo, 26 de enero de 2014

CUIXES DE POLLASTRE ROSTIDES

Hola a tothom. Normalment faig el pollastre sencer però aquest cop tenia unes cuixes i les he fet rostides.


INGREDIENTS:

8 cuixes de pollastre dues per persona.
1 branca de canyella.
Oli d'oliva.
Farina blanca.
Sal i pebre.
1/2 copa de conyac.


PREPARACIÓ:

En una cassola es posa una mica d'oli i quan està ben calent es posen les cuixes salpebrades, enfarinades i la branca de canyella. Es va vigilant per tal que es vagin daurant i no es cremin.

Quan estiguin daurades s'afegeix el conyac, deixant uns 10 minuts per tal que s'evapori, i en aquest punt s'afegeix un parell de dits d'aigua o de brou a fi de que s'acabin de fer.

Com podeu veure és una recepta molt senzilla però el resultat són unes cuixes deliciós.

Bon Profit!








                                                                 




No hay comentarios:

Publicar un comentario