miércoles, 17 de julio de 2013

PASTISSETS DE POMA INDIVIDUALS.

Hola a tothom. Aquest pastís ja està editat al blog com a Pastís de Pasta de Full i Poma, però ara m'agradaria donar-vos una idea per fer-lo de forma individual sense que sigui de pasta de full. També el resultat és per llepar-se els dits.

INGREDIENTS:

Obleas de La Cocinera. (les de tota la vida, i en feu la quantitat que
                                        vulgueu. No en menjareu només una ni dues).
Pomes golden.
Una mica de sucre.
Crema catalana.


PREPARACIÓ:

S'agafen les obleas i es posen en una safata a la que prèviament haureu posat un full de paper de forn per tal que no s'enganxin.

Tot seguit amb una cullera s'escampa la crema per sobre de les obleas.

Les pomes es tallen a mitges llunes i es van col·locant per sobre de la crema. Un cop fet això es tira per sobre una miqueta de sucre i s'enforna.  Prèviament s'haurà ja escalfat el forn a 190º.

Quan els pastissets s'hagin posat daurats ja es poden treure del forn. Per tal de donar lluentor els pinteu amb gelatina (si és que en teniu). Una altra alternativa és posar en un pot un dit d'aigua i dues cullerades de melmelada d'albercoc; quan arrenqui el bull es deixa un parell de minuts, s'aparta i es pinta amb aquesta espècie de salseta.

Ja veureu que bones són.

Bon Profit!





!



No hay comentarios:

Publicar un comentario