domingo, 21 de julio de 2013

SÍPIA AMB ALLIOLI.

Hola a tots. La recepta d'avui pot servir tan d'aperitiu com de plat.


INGREDIENTS: (Per a dues persones)

1/2 kg. de sépia de l'anomenada bruta.
1 parell o tres de fulls de llorer.
Sal.
Allioli.
3 patates grossetes.


PREPARACIÓ:

Netejar primer la sípia sense treure la pell, doncs deixa una textura molt més bona.

Posar en un pot o cassola aigua a bullir juntament amb les fulles de llorer; quan l'aigua bulli afegir la sípia tallada a trossos i deixar que bulli durant 25 minuts. Quan hagin passat 10 minuts que la sípia estigui bullint, afegir les patates (no tallades, sino escantonades) i que bulli tot junt fins arribar als 25 minuts totals. Cap al final de la cocció tirar la sal per tal que la sípia no quedi dura.

Un cop acabada la cocció, es treu i s'escorre i es barreja amb l'allioli que ja haurem préviament preparat. I ja es pot servir.

Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario