domingo, 26 de enero de 2014

SEITONS ARREBOSSATS

Hola a tots. Penso que la recepta d'avui és un plat molt corrent i que quasi tothom el fa, però sempre hi pot haver algú a qui li pugui interessar.

INGREDIENTS (per a 2 persones):

1/2 kg. de seitons. (Podeu demanar a la peixateria que ja us els venguin nets sense el cap i les espines)
Farina blanca.
1 ou 2, en funció de la seva mida.
Oli d'oliva.
Sal i pebre.


PREPARACIÓ:

Arribats a casa agafeu els seitons, els renteu ben bé i els deixeu escorre. Un cop ben secs, els salpebreu i  poseu al foc una paella amb bastant d'oli i que es vagi escalfant. Seguidament bateu l'ou i aneu passant els seitons primer per la farina blanca i desprès per l'ou i amb l'oli ja ben calent, els aneu posant a la paella i que es vagin fregint. Han de quedar daurats.

Llavors a mida que els aneu treien, els poseu sobre un paper secant de cuina i ja estan a punt de servir. Són bons sempre, per exemple com aperitiu o be com a plat acompanyats d'unes bones llesques de pa amb tomàquet.

Bon profit!












No hay comentarios:

Publicar un comentario