viernes, 28 de diciembre de 2012

CONILL AMB CERVESA PRUNES I PANSES

Hola, estic fent ara mateix un conill per demà dinar que fa una oloreta que ja me'l menjaria ara.


Ingredients:

   1 conill tallat a trossos.
   1 ceba mitjana.
   1 pastanaga.
      prunes al gust.
      panses  "    "
      farina de blat.
    1 cervesa suau.
    2 cullarots de brou.
       sal i oli d'oliva.


Preparació:

En una cassola poseu oli i quan estigui calent poseu-hi el conill prèviament enfarinat i salat; deixeu que es vagi enrossin i a mitja cocció talleu la pastanaga a trossets i la ceba tallada petita; deixeu que es faci tot junt i quan veieu que el conill ja està daurat, afegiu la cervesa i que faci xup-xup uns 15 minuts. Passats els 15 minuts hi afegiu el brou  i els fruits secs, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu uns 30 minuts i ja estarà a punt de servir. Jo l'acompanyaré amb una mica d'arròs blanc.

Bon profit!





No hay comentarios:

Publicar un comentario