Hola, estic fent ara mateix un conill per demà dinar que fa una oloreta que ja me'l menjaria ara.
Ingredients:
1 conill tallat a trossos.
1 ceba mitjana.
1 pastanaga.
prunes al gust.
panses " "
farina de blat.
1 cervesa suau.
2 cullarots de brou.
sal i oli d'oliva.
Preparació:
En una cassola poseu oli i quan estigui calent poseu-hi el conill prèviament enfarinat i salat; deixeu que es vagi enrossin i a mitja cocció talleu la pastanaga a trossets i la ceba tallada petita; deixeu que es faci tot junt i quan veieu que el conill ja està daurat, afegiu la cervesa i que faci xup-xup uns 15 minuts. Passats els 15 minuts hi afegiu el brou i els fruits secs, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu uns 30 minuts i ja estarà a punt de servir. Jo l'acompanyaré amb una mica d'arròs blanc.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario