jueves, 27 de diciembre de 2012

PIT DE POLLASTRE AMB PANSES I PINYONS

Hola, feia molts dies que no publicava res, però ja sabeu que aquests són dies molt complicats. Aprofito per desitjar-vos unes bones festes. El plat d'avui és molt bo, fàcil i econòmic.


Ingredients per a 4 persones:

   4  pits de pollastre tallats molt fins.
       farina de blat.
100 grs. de pinyons.
    1 grapat de panses hidratades amb aigua.
    1 ceba grosseta tallada petita.
       sal i pebre blanc.


Preparació:

Agafem els pits de pollastre, els salpebrem i els passem per la farina, els fregim i els anem passant a una  cassola. Colem l'oli, i en aquest mateix oli fregim la ceba fins que quedi transparent, llavors ho afegim a la cassola; llavors hi podeu posar una mica de vi blanc o cava, i fins i tot una mica de brou, sense cobrir els pits de pollastre. Ho deixeu uns 5 minuts i llavors hi afegiu les panses, prèviament escorregudes, i els pinyons passats per la paella per enrossir-los una mica i donar-los més sabor; ho deixeu 5 minuts més i ja es pot emplatar. Vaig oblidar-me de fer la foto del plat un cop emplatat. Va ser un lapsus.

Bon profit!









 

2 comentarios:

  1. una salutació diumenge el ven fer a casa teniàm convidats i va ser un èxit, be sempre que fen algun plat dels teus ens surten molt bons, ja veig que vas posar la foto amb el empletament del plat , Aprofito per Felicitar-te el Nadal i les festes, Ha animat i posa mes receptes que a casa ens agradàn molt -

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. hola no em dius qui ets però moltes gràcies per els bons desitjos per les festes igualment per vosaltres. I també donar-te las gràcies per les floretes que em dius. Abeurà si m'ha animo i faig coses noves, petons

      Eliminar