lunes, 3 de diciembre de 2012

SOPA DE RAP

Hola a tots. En primer lloc us vull demanar disculpes, ja que cada dia publicava una recepta i amb aquesta història de les fotos que encara haig de solucionar, ara no ho faig. Com que per a mi és una cosa nova i em fa una mica de respecte, encara no m'hi he posat. Dimecres marxem uns dies a Berlin però prometo solucionar-ho així que tornem. Avui us presento una sopeta que per aquests dies de fred va de perles.


Ingredients per a 4 persones:

     1 kg i mig de cap de rap. 
 200 grs. de tomàquets.
     1 ceba grossa.  
 200 grs. de pa sec.
     3 grans d'all.
   15 ametlles torrades.
     1 fulla de llorer.
     1 branca de julivert.
     1 branca de farigola.
        sal.


Preparació:

Renteu molt bé el cap del rap i el poseu a bullir en una olla amb 2 litres d'aigua, juntament amb la fulla de llorer, la farigola, el julivert, dos grans d'all i un pessic de sal. Que bulli de 20 a 30 minuts, més no.

Tot seguit el coleu i guardeu el brou per una banda i el peix per l'altra, treient amb molta cura tota la carn del cap del rap i la feu a trossets petits.

Sofregiu la ceba de manera que quedi transparent i després hi poseu el tomàquet i el deixeu que quedi ben sofregit;  mentre el tomàquet es va fent, peleu i piqueu les ametlles, procurant que quedin molt ben picades, les afegiu al sofregit, doneu quatre voltes i afegiu el pa llescat molt i molt prim.

Llavors ho poseu tot junt amb el brou que teniu guardat i els trossets de rap; ho deixeu bullir tot durant una mitja hora. A mitja cocció piqueu un gra d'all amb un rajolí d'oli hi ho afegiu a l'olla. S'ha de servir molt calent.

Bon Profit!




No hay comentarios:

Publicar un comentario