jueves, 17 de enero de 2013

GUATLLES AMB TARONJA

Bon dia, estic fent el dinar d'avui, i he pensat que estaria bé de fer-vos arribar la recepta.


Ingredientes:

    4 guatlles.
300 grs. de ceba.
    2 alls.
    1 taronja.
300 - 350 ml. de brou. Si no en teniu, el poseu de brik.                              
       sal i pebre.


Preparació;

Abans de res netejeu bé les guatlles de petites plumes, i per si encara porten alguna víscera. Ara ja venen netes del tot per dins, fins i tot ja no hi ha ni el coll. Les talleu de dalt a baix, les salpebreu i un cop netes i tallades, les marqueu en una paella ben calenta i amb un rajolí d'oli, per tal que agafin color; un cop daurades, les aparteu i les poseu sobre un paper absorbent i les reserveu.

Per una banda, poseu el brou en un recipient per tal de que es vagi escalfant, i per l'altra, a la mateixa paella on heu daurat les guatlles afegiu oli i talleu les cebes a mitjes llunes i els alls sencers i que es vagin fent.

Quan la ceba estigui transparent, afegiu les guatlles, el suc de la taronja, unes tiretes de la pell de la mateixa taronja procurant que estiguin ben netes de la part blanca, una mica de ratlladura de la pell i el brou, i ho deixeu a foc mig durant uns 40 minuts. Si veieu que fa falta liquid, hi afegiu el brou que calgui. Es pot acompanyar, com he fet jo, amb una mica d'arròs blanc.

Bon Profit!




 





2 comentarios:

  1. Avui Diumenge, he fet aquestes guatlles i la veritat, estan bonisimes i molt fines, no sera la primera vegada que les fagi, Ricard

    ResponderEliminar