lunes, 4 de febrero de 2013

TRUITA DE CARXOFA I PATATA

Hola a tothom. No és cap descobriment: és la truita de tota la vida però amb aquesta variant resulta molt bona i original, i serveix tant per anar acompanyada de pa amb tomàquet com de tapa; no té cap secret i aquí la teniu.


Per a 2 persones.

Ingredients:

2 carxofes.
2 patates.
3 ous.
1 rajoli de llet.
   sal i pebre negre.


Preparació:

Es pelen les patates i es tallen a quadrets i es van fregint en una paella amb bastant d'oli. Mentrestant netejem les carxofes, les fem a làmines i les afegim a les patates, ho salem i els hi donem unes voltes i anem vigilant fins que veiem que tant la patata com la carxofa estan tovetes (no han de quedar daurades). Llavors batem els ous amb la llet, la sal i el pebre, escorrem la patata i les carxofes en un colador per tal que no quedi oli, i ho afegim a l'ou i ja ho podem posar a la paella perquè vagi quallant. El punt de cocció és a gust de cadascú, a uns els  agrada menys feta i a d'altres més, tant se val, sigui com sigui sempre està deliciosa.

Bon profit!




2 comentarios:

  1. Hola Antonieta, ja la vaig provar i estaba deliciosa, com es que no hi es el meu comentai i la teva resposta, es que al anar a escriurat aixó he vist que no hi era, es que em va fer molta gràcia perque em vas contestar que la acababes de publicar, bé continua amb aquestes receptes que no se ha d'anar a l'altre part de mon a buscar els ingredients petons

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa, dons resulta que per error vaig eliminar molts dels comentaris que hi avian a les receptes, i no se com recuperar-los, ara ja se que s'ha de fer per no esborrar-los, es molt sencilla peró bona gràcies

    ResponderEliminar