lunes, 22 de octubre de 2012

SALSITXES AMB PÈSOLS I PATATES

Hola a tots els seguidors del blog, avui és un plat molt fàcil, és el nostre dinar de avui: unes senzilles salsitxes, però fetes diferents i amb un resultat bo.


Ingredients:

4 salsitxes de porc per cap.
1 ceba grossa.
1 tomàquet madur.
2 patates grossetes.
1 pastilla d'avecrem.
2 o 3 grans d'all.
pèsols, els que volgueu posar.    
sal, sucre i pebre.


Preparació:

En una paella es fregeixen les salsitxes fins que estiguin daurades, s'aparten i es reserven.

En la mateixa paella es talla la ceba ben fineta i quan està daurada, s'afegeixen els alls tallats petits, el tomàquet ratllat i un polsim de sucre per treure l'acidesa del tomàquet, i la sal i es deixa coure.

Quan tot això estigui cuit, s'hi posen les patates tallades a quadrets; es deixen uns 5 minuts i s'afegeixen els pèsols. Si teniu brou de pollastre o de verdures hi poseu dos o tres cullerots, i sinó, hi podeu posar una pastilla d'avecrem esmicolada; es salpebre, es cobreix d'aigua i es deixa a foc mig fins que veieu que la patata ja està cuita;  llavors afegiu les salsitxes, els hi doneu unes voltes i ja estan a punt de servir.

Com a idea, es pot servir amb un flamet d'arròs bullit, avui  ho he acompanyat amb uns spaguettis.

Bon profit!




No hay comentarios:

Publicar un comentario