martes, 9 de octubre de 2012

TORRADETES DE SANTA TERESA

Hola a tots, fa uns dies que per diferents circumstàncies no he pogut publicar cap recepta, però avui ja ho puc fer. Serà senzilleta però molt saborosa.

Quan jo era petita, es feien molt per Setmana Santa i avui es fan com a postres.


Ingredients:

Pa de barra (o llonguets) sempre del dia abans.
Llet.
Ous.
Sucre.
Canyella en branca i canyella en pols.
Llimona.


Preparació:

Per tal que el pa absorbeixi millor la llet, es convenient que aquesta estigui calenta. Així que la posem a bullir juntament amb la pell de la llimona ben primeta perquè no tingui gens de la pell blanca - doncs podria tallar la llet - la canyella en branca i el sucre.

Tot esperant que faci el bull es van preparant les llesques de pa, que han de ser d'uns 2 cms. de gruix.

Un cop la llet ha bullit s'aboca, previament colada,  per sobre de les llesques de pa fins que estiguin ben remullades. Després s'arrebossen amb l'ou i es fregeixen amb  l'oli ben calent fins que estiguin daurades pels dos costats.

Un cop fetes i ja a la safata de servir, s'empolvoreixen amb el sucre i la canyella en pols. Una altra opció es posar-hi un bon rajolí de mel. Això al gust de cadascú.

Bon profit!









No hay comentarios:

Publicar un comentario