martes, 30 de octubre de 2012

BUNYOLS DE CARXOFES

Avui us vull presentar els meus amics: els buynols de carxofa!!, i dic amics, perquè mentres hi han carxofes, tots els caps de setmana i festius que estem a casa, en faig, bé com aperitiu amb altres cosses o com acompanyament de carns i peixos.


Ingredients :

Carxofes.
Farina per verdures Santa Rita.
Sal, oli i aigua molt freda.


Preparació:

En un bol poseu la farina, la sal i l'aigua ben freda de la nevera; l'aigua s'ha d'anar abocant de mica en mica, tot remenant, per evitar que es facin grumolls; la pasta no ha de quedar ni massa espessa ni massa líquida, no sé si s'aprecia a la foto.

Es pelen i es tallen les carxofes per la meitat, i de cada meitat en surten unes 5 o 6 peces, les poseu dintre del bol i les barregeu amb la pasta.

En un cassó amb bastant d'oli, o una fregidora, s'agafen amb una cullera porcions de carxofa i es van fregin fins que estan dauradetes. Mireu que rodonetes queden; recent fetes estan de nyam, nyam.

Bon profit!



No hay comentarios:

Publicar un comentario