viernes, 16 de noviembre de 2012

CRESTES DE POMA


Hola, avui com arriba el cap de setmana, vaig a indicar-vos unes postres que no costen gens de fer i són boníssimes, ja ho veureu enseguida.


Ingredients per 16 crestes:


1 paquet de crestes  "La cocinera"
3  pomes.
1 grapat de pinyons.
   unes quantes nous tallades petites (no en pols)
1 ou.
   sucre.
   canyella en pols .


Vaig començar fent les crestes una mica més petites i amb els retalls vaig   fer un petit detall sobre cada cresta abans de posar-les al forn. Ah! també les podeu fer de cabell d'angel, que són fantàstiques.


Preparació:

Comencem pelant les pomes i  fent-les a taquets petits; tot seguit les posem al foc durant 3 o 4 minuts en una cassoleta amb dos dits d'aigua i una cullarada sopera rasa de sucre. Passat aquest temps es colen i es col·loquen en un plat s'empolvoren amb canyella en pols, es torren una mica els pinyons en una paella i els afegim a la poma i també les nous.

Agafem les crestes i damunt d'un SILPAT o una safata d'anar al forn amb paper sulfuritzat, les anem omplint, les tanquem fem servir les dents de una forquilla, les pintem amb l'ou batut amb unes gotes d'aigua i les enfornem uns 10 minuts, fins que es posin dauradetes.

Vull comentar que no hi han les fotos de les crestes un cop tretes del forn, perquè s'em va acabar la bateria de la càmera i ja no teniem temps d'espera per començar a menjar-les. Oi que ho enteneu?

Espero que us agradin.

Bon profit!





No hay comentarios:

Publicar un comentario