viernes, 9 de noviembre de 2012

FILETS DE BRUIXA O LLENGUADO

Hola a tots. Tenia uns filets de bruixa molt macos, que vaig comprar al mercat de Sant Antoni, i no sabia ben bé com fer-los; era tard i tenia una mica de pressa i al final em vaig decidir per aquesta manera. D'altra banda la foto ha surtit una mica "chunga", però no us amoineu, el resultat ha estat molt bo. També es pot fer amb llenguado.


Ingredients :

    4 filets de bruixa.
100 grs. de bolets variats. (en aquest cas eren rossinyols i trompetes)
100 ml. de crema de llet.
    1 c.s. rasa de maizena.
   1/2 gotet de vi blanc.
         sal.


Preparació:

En una paella amb unes gotes d'oli es fan els filets i no massa, ja que després s'acabaran de fer en la salsa. Els reserveu.

En la mateixa paella saltegeu els bolets i quan estiguin fets, afegiu la maizena, escampant-la per damunt,  la crema de llet i el vi;  deixeu que agafi consitència i per últim hi poseu els filets,  ho deixeu uns 3 o 4 minuts i ja es pot servir.

Bon profit!















No hay comentarios:

Publicar un comentario