martes, 13 de noviembre de 2012

LLENTIES AMB VERDURETES

Hola. No sé vosaltres però nosaltres, amb el fred que fa,  ja ens venen de gust plats de cullera i que millor que començar per unes llenties amb verdures, que no porten gens de colesterol, es tracta de llegum, que és molt saludable i a més us puc dir que estan molt bones.


Ingredients per a 4 persones:

    1 pastanaga grossa.
 1/2  carbassó.
 1/2  pebrot intercalat (o sigui, aquell pebrot que és verd i vermell).
 1/2  albergínia.
    1  carxofa.
    1  patata mitjana.
    1  ceba mitjana.
    1  porro.
    1  fulla de llorer.
    1 tomàquet vermell mitjà.
    1 cabeça d'alls.
300 grs. de llenties pardines o les que vulgueu.
       brou de pollastre o brou de verdures.

Preparació:

Talleu totes les verdures ben petites i un cop totes tallades, les saltegeu en una cassola amb un petit rajolí d'oli (no gaire, per evitar que es fregeixin) afegiu sal, aboqueu les llenties i també hi poseu la fulla de llorer; seguidament les cobriu fent que el brou quedi uns 3 o 4 dits per sobre de les llenties. Hi afegiu la cabeça d'alls i ho deixeu bullir tot junt per espai d'uns 30 minuts. Amb aquest temps ja estaran a punt. De totes maneres ho comproveu.

Jo les he fet aquesta tarda per demà dinar.

Bon profit !


 




1 comentario:

  1. Quina pinta que tenen, les fare aquest cap de setmana que promet ser força fred, i les cassoletes tan gracioses, jo no en tinc, peró m'ha agradan molt, Jordi

    ResponderEliminar